Werken in een klantcontactcenter

KCC

Wat doe je als medewerker klant contact?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en beantwoord tal van vragen. Naast telefonisch contact kun je ook via mail, chat of andere kanalen contact hebben met verschillende klanten. Verder zorg je voor een goede administratieve afhandeling van iedere vraag die binnenkomt.

Wat moet je kunnen als medewerker klant contact?

Je bent servicegericht en kan je goed in de klant verplaatsen. Dat is erg belangrijk voor een klantadviseur. Je bent een echte multitasker, flexibel en kunt goed met druk omgaan. Het is belangrijk dat je goed met computers om kunt gaan en dat je nieuwe programma’s snel eigen maakt.

klantservice

Bekijk de uitzending!

Op woensdag 24 november was er een online voorlichting over het werken als klantadviseur. Tijdens deze voorlichting waren Transcom en Olympia vertegenwoordigd. Klik hier om de online voorlichting KCC terug te kijken.

 

 

Misschien ook interessant

Datum: 22-02-2021

Isolatiemonteur

Voor een isolatiemonteur zijn het drukke tijden, want overal in het noorden worden technische installaties geïsoleerd. Ben je handig en zoek je een baan met een duurzame toekomst? Wordt...

Datum: 27-05-2021

KansrijkTV 27 mei

KansrijkTV is een LIVE online uitzending, je kan het dus gewoon thuis op de bank kijken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, tablet of computer. Tijdens...

© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident