Werken in een klantcontactcenter

KCC

Wat doe je als medewerker klant contact?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en beantwoord tal van vragen. Naast telefonisch contact kun je ook via mail, chat of andere kanalen contact hebben met verschillende klanten. Verder zorg je voor een goede administratieve afhandeling van iedere vraag die binnenkomt.

Wat moet je kunnen als medewerker klant contact?

Je bent servicegericht en kan je goed in de klant verplaatsen. Dat is erg belangrijk voor een klantadviseur. Je bent een echte multitasker, flexibel en kunt goed met druk omgaan. Het is belangrijk dat je goed met computers om kunt gaan en dat je nieuwe programma’s snel eigen maakt.

klantservice

Bekijk de uitzending!

Op woensdag 24 november was er een online voorlichting over het werken als klantadviseur. Tijdens deze voorlichting waren Transcom en Olympia vertegenwoordigd. Klik hier om de online voorlichting KCC terug te kijken.

 

 

Misschien ook interessant

Datum: 06-01-2022

Werken in een klantcontactcenter

Ontdek de veelzijdigheid van het beroep klantadviseur! Tijdens deze online voorlichting leer je alles over het werken in een klantcontactcentrum.

Datum: 17-02-2021

Monteur zonnepanelen

Zoek je werk waar je energie van krijgt? Word monteur zonnepanelen! De vraag naar deze vakkrachten neem toe, omdat steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen.

© Kansrijk Beroep 2022
Ontwikkeld door Convident