Werken als verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Beroepsverkeersregelaar, iets voor jou?

Als beroepsverkeersregelaar zorg jij dat het verkeer soepel en gecontroleerd door loopt. Door jouw inzet kunnen wegwerkers veilig werken. En kunnen verkeersgebruikers gemakkelijker hun weg vervolgen.

Na je opleiding snel aan de slag

Je start met een basisopleiding tot beroepsverkeersregelaar van 3 dagen. Slaag je voor het examen dan wordt een officiële pas voor je aangevraagd. Daarmee mag je de weg op en begint het werk. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak pas echt kennen. Als alles goed gaat, kan je na twee maanden het vak zelfstandig uitvoeren.

Bekijk de uitzending!

Op 16 februari was er een voorlichting over het beroep monteur zonnepanelen. Om een idee te krijgen over dit mooie beroep kan je de uitzending terug kijken. Klik op onderstaande afbeelding om de uitzending te bekijken!

Misschien ook interessant

Datum: 27-05-2021

KansrijkTV 27 mei

KansrijkTV is een LIVE online uitzending, je kan het dus gewoon thuis op de bank kijken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, tablet of computer. Tijdens...

Datum: 27-01-2021

Elektro- of installatiemonteur

Gewild en schaars: de beroepen elektro- en installatiemonteur zijn al een tijdje de meest kansrijke beroepen in ons land. Het zijn uitdagende beroepen met veel afwisseling en zelfstandigheid.

© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident