Werken als verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Beroepsverkeersregelaar, iets voor jou?

Als beroepsverkeersregelaar zorg jij dat het verkeer soepel en gecontroleerd door loopt. Door jouw inzet kunnen wegwerkers veilig werken. En kunnen verkeersgebruikers gemakkelijker hun weg vervolgen.

Na je opleiding snel aan de slag

Je start met een basisopleiding tot beroepsverkeersregelaar van 3 dagen. Slaag je voor het examen dan wordt een officiële pas voor je aangevraagd. Daarmee mag je de weg op en begint het werk. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je het vak pas echt kennen. Als alles goed gaat, kan je na twee maanden het vak zelfstandig uitvoeren.

Bekijk de uitzending!

Op 16 februari was er een voorlichting over het beroep monteur zonnepanelen. Om een idee te krijgen over dit mooie beroep kan je de uitzending terug kijken. Klik op onderstaande afbeelding om de uitzending te bekijken!

Misschien ook interessant

Datum: 17-02-2021

Monteur zonnepanelen

Zoek je werk waar je energie van krijgt? Word monteur zonnepanelen! De vraag naar deze vakkrachten neem toe, omdat steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen.

Datum: 28-01-2021

Fietstechnicus

Steeds meer mensen fietsen. En dat betekent veel werk voor fietsmonteurs: banden vervangen, een fietsketting spannen, een versnelling repareren enzovoorts. Fietswinkels zitten te springen om nieuw talent!

© Kansrijk Beroep 2021
Ontwikkeld door Convident