Voorlichting Isolatiemonteur, 11 november 2020

Isolatiemonteur

Overal in het noorden worden technische installaties geïsoleerd. Je werkt daardoor langere of kortere tijd op verschillende locaties. In de meeste gevallen werk je samen met meerdere collega’s op een locatie.

Je brengt isolatiemateriaal aan in grote gebouwen. Het gaat om het isoleren van leidingen en luchtkanalen. Daarmee worden gebouwen energiezuiniger en stoten ze minder co2 uit. Op die manier draag je bij  aan een duurzame toekomst van ons land.

Voor dit werk moet je wel een beetje handig zijn. Want, elke klus is weer anders.  Je werkt aan de hand van  instructies die precies uitgevoerd moeten worden. Jouw werk bepaalt de kwaliteit van de isolatie. Flexibiliteit en veiligheid staan hoog op jouw agenda.

1000-banenplan

Bekijk de uitzending!

Op woensdag 11 november is er een online voorlichting geweest voor het werken als isolatiemonteur. Je kunt de uitzending terug kijken door te klikken op ‘play’ in onderstaand scherm. Tijdens deze uitzending zijn aan het woord: May-Ann Steneker en Marije Everts van Werk in Zicht, Erik Bats van Bendit en Bert Hoekstra van Opleiding en Ontwikkeling Isolatiebranche.

Isolatiemonteur 11-11-2020
© Kansrijk Beroep 2021
Ontwikkeld door Convident