Isolatiemonteur

Wat doe je als isolatiemonteur utiliteit?

Je brengt isolatiemateriaal aan in grote gebouwen. Het gaat om het isoleren van leidingen en luchtkanalen. Daarmee worden gebouwen energiezuiniger en stoten ze minder co2 uit. Op die manier draag je bij  aan een duurzame toekomst van ons land.

Wat moet je kunnen als isolatiemonteur utiliteit?

Voor dit werk moet je wel een beetje handig zijn. Want, elke klus is weer anders.  Je werkt aan de hand van  instructies die precies uitgevoerd moeten worden. Jouw werk bepaalt de kwaliteit van de isolatie. Flexibiliteit en veiligheid staan hoog op jouw agenda.

Waar ga je werken als isolatiemonteur utiliteit?

Overal in het noorden worden technische installaties geïsoleerd. Je werkt daardoor langere of kortere tijd op verschillende locaties. In de meeste gevallen werk je samen met meerdere collega’s op een locatie.

Isolatiemonteur

Bekijk de uitzending!

Op 22 februari was er een voorlichting over het beroep monteur zonnepanelen. Om een idee te krijgen over dit mooie beroep kan je de uitzending terug kijken. Klik op onderstaande afbeelding om de uitzending te bekijken!

Isolatiemonteur

Dit vind je misschien ook interessant!

Datum: 16-02-2021

Verkeersregelaar

Bij wegenbouw, – onderhoudsprojecten en evenementen zijn beroepsverkeersregelaars hard nodig. Dit vak leer je met een korte praktische opleiding waarna je uitzicht hebt op een betaalde baan.

Datum: 17-02-2021

Monteur zonnepanelen

Zoek je werk waar je energie van krijgt? Word monteur zonnepanelen! De vraag naar deze vakkrachten neem toe, omdat steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen.

© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident