Magazijnmedewerker Eemshaven

Voor onze vestiging in Eemshaven zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar enthousiaste fulltime: Magazijnmedewerker (m/v).

Functie:

Als Magazijnmedewerker is het magazijn van onze vestiging Eemshaven een beetje jouw domein. Je houdt je bezig met het controleren, registeren en keuren materieel. Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst, controleert de kwaliteit, aantallen en registreert de pakbonnen. Na ontvangst informeer je de collega’s dat de goederen binnen zijn. Aan de balie help je collega’s aan het juiste materieel en registratie. Je voelt je verantwoordelijk voor de orde in het magazijn en draagt zorg voor een nette werkplek. Je hebt veel contact met verschillende medewerkers uit de organisatie en onderhoudt op een goede manier communicatie over ingenomen en uitgaande artikelen. Je bent handig met computers, zodat je de voorraadmutaties digitaal kan verwerken.

 

Wij vragen:

Je bent enthousiast en vind het leuk om het magazijn op orde te houden,

Je mag nog een starter zijn op de arbeidsmarkt,

Je bent in het bezit van je VCA,

Je bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken,

Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat ,

Mogelijkheden tot interne doorgroei ,

We kunnen je intern computervaardigheden aanleren,

Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden .

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur een mailtje naar voorlichting@kansrijkberoep.tv met daarin je c.v. en motivatie. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je reageert. We nemen binnen twee weken contact met je op!

Reageer op deze vacature!
© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident