Front-End Developer

Kom jij werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Ben jij een creatieve en analytische denker en kun je onze robuuste back end vertalen naar een gebruiksvriendelijke userinterface? Heb je verstand van code en kan je tegelijk ontwerp en advies zo afstemmen dat we de juiste data uit onze platformen halen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze platformen en applicaties. Je werkt aan ons eigen Data Management Platform voor toonaangevende opdrachtgevers. Je bent betrokken bij het door ontwikkelen van onze platformen tot ‘Next Generation’ business intelligence en data analytics oplossingen. Je ontwikkelt nieuwe uitingen van ons platform. Jij vertaalt de back-end moeiteloos naar front-end eisen en zorgt zo voor een maximale gebruiksvriendelijkheid en het correct verzamelen van data voor gebruik. Waar nodig neem je een adviserende rol in als het gaat om ontwerp of verbeteringen ten behoeve van bovenstaande. Daarnaast ondersteun bij website ontwerp of onderhoud van onze klanten.

 

Jij
Hebt HBO werk en denkniveau en kennis van HTML5, CSS3 Javascript en Vue.js of React. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid en kijkt breder dan je eigen takenpakket. Je hebt een flexibele instelling en wordt beloond op basis van je betrokkenheid passie en talent.
Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en schrift en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met online marketing is een pré.

 

Wij
De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons AI-driver platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

 

Nieuwsgierig?
We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar met een CV en korte motivatie via

e-mail naar regina.vanderwerf@uwv.nl, daar de 1e screening door het UWV wordt uitgevoerd voor Datanext en de geschikt reacties worden doorgezet naar de werkgever.

Voor meer informatie over deze werkgever, hieronder de link naar hun website:

https://www.datanext.nl/over-datanext/

 

Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken?

Dan is er ruimte voor een gesprek om deze werkgever te overtuigen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur een mailtje naar voorlichting@kansrijkberoep.tv met daarin je c.v. en motivatie. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je reageert. We nemen binnen twee weken contact met je op!

Reageer op deze vacature!
© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident