DATA DEVELOPER

Fulltime, Groningen

Kom jij werken bij het leukste techbedrijf van Nederland? Wij verzamelen, structureren en analyseren de data van onze klanten zodat deze maximaal toepasbaar is. Wil jij zorgen voor een goede verwerking, interpretatie en visualisatie van de data? Lever jij graag maatwerk en heb je een proactieve instelling? Ben jij als een echte datafreak op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen je vakgebied? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

De functie

Als lid van het ‘Data Development en Services’ team lever jij samen met je collega’s een essentiële bijdrage aan het (door)ontwikkelen van ons platform tot een van de leading ‘Next-Generation’ Customer Data Platformen. Je combineert complexe databases uit diverse interne en externe omgevingen en richt daarvoor de processen in. Je houd je bezig met de business value van de data en de concrete toepassingen voor de klant. Je beperkt je niet tot het opslaan, ophalen en doorstromen van de data, maar bouwt producten op basis van deze data. Bovendien pas je geavanceerde data analyse en datamining technieken toe om gestructureerde en ongestructureerde data om te zetten in inzichten voor de consumentenmarkt. Deze inzichten worden gebruikt om de (klant)processen verder te optimaliseren. Met behulp van ons platform voorzie je alle relevante stakeholders van rapportages, inzichten, segmentaties en klantdata. Je neemt een adviserende rol in als de situatie daar om vraagt en je richt de processen in opdracht van de klant verder in aan de hand van ons platform. Verder vul (en onderhoud) je samen met je collega’s de knowledge base met technische documentatie.

Jij

Hebt HBO werk en denkniveau. Jij hebt ruime ervaring met SQL, Big Data oplossingen, geavanceerde data mining tools en procesautomatisering. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid en kijkt breder dan je eigen takenpakket. Je hebt een flexibele instelling en wordt beloond op basis van je betrokkenheid passie en talent. Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en schrift en hebt ongeveer 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met online marketing is een pré.

Wij

De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Onze ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Nieuwsgierig?

We komen graag met je in contact! Maak je interesse kenbaar met een CV en korte motivatie via

e-mail naar regina.vanderwerf@uwv.nl, daar de 1e screening door het UWV wordt uitgevoerd voor Datanext en de geschikt reacties worden doorgezet naar de werkgever.

Voor meer informatie over deze werkgever, hieronder de link naar hun website:

https://www.datanext.nl/over-datanext/

Pas je niet helemaal in het plaatje maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken?

Dan is er ruimte voor een gesprek om deze werkgever te overtuigen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur een mailtje naar voorlichting@kansrijkberoep.tv met daarin je c.v. en motivatie. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je reageert. We nemen binnen twee weken contact met je op!

Reageer op deze vacature!
© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident