Data Center Technician Eemshaven

Voor een grote Data Center in de Eemshaven zijn we op zoek naar meerdere technische kandidaten. Heb jij nog geen ervaring in de techniek, maar ben je bereid om het vak te leren? Solliciteer dan en ontdek de mogelijkheden. Er staan meerdere technische functies open waarbij scholing mogelijk is. Ervaring is dus niet verreist, wel een dosis motivatie!

 

Wij zijn op zoek naar:

  • Data Center Technician
  • Koelmonteur Data Center Eemshaven
  • Elektromonteur Data Center

Data Center Technician
Als Data Center Technician maak jij onderdeel uit van een contractteam. Samen met het team, draag jij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, het onderhoud en het optimaal operationeel functioneren van een Datacenter van een van onze klanten.

Koelmonteur
Als koelmonteur draag je verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, het onderhoud en het optimaal operationeel functioneren van een datacenter van een van onze klanten. Je bent betrokken bij het monitoren en bewaken van de kritische en niet kritische HVAC- en koeltechnische installaties.

Elektromonteur
Als elektromonteur maak jij onderdeel uit van een contractteam. Samen met je collega’s, draag jij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, het onderhoud en het optimaal operationeel draaiende houden van de security equipment van een datacenter in de Eemshaven.

 

Functie eisen:

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding
  • Engelse taalvaardigheid
  • Je bent klant- en oplossingsgericht

Arbeidsvoorwaarden

– Een marktconform salaris inclusief 8,33% vakantietoelage (uitbetaald in juni).

-Pensioenregeling.

-Collectieve ziektekostenverzekering

– 25 vakantiedagen

– Mogelijkheden tot scholing

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur een mailtje naar voorlichting@kansrijkberoep.tv met daarin je c.v. en motivatie. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je reageert. We nemen binnen twee weken contact met je op!

Reageer op deze vacature!
© Kansrijk Beroep 2023
Ontwikkeld door Convident