Begeleider intensieve zorg | Woon-werkboerderij

Begeleider intensieve zorg | Woon-werkboerderij

Introductie en uren

Het team van locatie Woon- en werkboerderij Peest (Wonen) is op zoek naar Begeleiders Intensieve Zorg met ‘mentale spierballen’ voor gemiddeld 28 uur per week. Daarnaast zoeken we op meerdere locaties nieuwe collega’s. Ook als je niet in de buurt van Peest woont nodigen we je dan ook van harte uit om te solliciteren. We kijken graag samen met je naar een passende locatie.

Kunnen we op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen?

Wat vinden we belangrijk?

Een veilige omgeving voor mij als cliënt, waarbij de begeleiding in mijn directe nabijheid is, dat is wat ik nodig heb. Ik ben beïnvloedbaar, maar ook overgevoelig voor prikkels. De begeleiding kan mij laten ervaren waar ik goed in ben en kan samen met mij zorgen voor een goede en passende invulling van mijn dag. In mijn woonomgeving wil ik graag een zo gewoon mogelijk leven leiden. Op deze manier krijg ik grip op mijn leven. Ben jij de Begeleider die oprecht geïnteresseerd is in wat er in mij omgaat? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als Begeleider intensieve zorg ondersteun je de persoonlijk begeleider bij de begeleiding en verzorging van cliënten volgens de uitgangspunten van Triple C. Je gaat werken op een grote verbouwde boerderij waar cliënten wonen met verschillende niveaus. Als begeleider bied je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie door middel van relatieopbouw en competentieontwikkeling. Aanvoelen en aanvullen van de menselijke behoeften is een belangrijke vaardigheid. Ook als tijdens dit proces door spanningsopbouw sprake is van agressie. Positieve signalen vanuit de cliënt, hoe klein ook, bijvoorbeeld een glimlach, geven jou energie en voldoening.Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking die hoog sensitief zijn (sociaal emotioneel niveau veelal tussen de 6 en 18 maanden), ben je in staat om te reflecteren op je eigen gedrag en kun jij jezelf wegcijferen in het belang van de cliënt? Oftewel heb je zin in een uitdagende baan op een prachtig landelijk gelegen locatie in Peest? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3 of bereid zijn deze te gaan volgen.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre, geen must.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Bekend met of bereidheid tot aanleren van de Triple C methodiek.
 • Affiniteit met het geven van een duidelijke begeleidingsstructuur, laag EE en spiegelend.
 • Flexibele instelling in verband met wisselende diensten (doordeweeks late- en slaapdiensten, in het weekend dag, late- en slaapdiensten).
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Voldoe jij nog niet helemaal aan bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op of solliciteer alsnog, zodat we met jou in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning.
 • Dezelfde salarisschaal als je collega’ s Begeleider Intensieve Zorg minimaal € 1.861,00 en maximaal € 2.766,00 volgens FWG 35 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • We zijn op zoek naar Begeleiders voor zowel bepaalde tijd (vervanging ziekte) als onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra’ s zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan (bij tijdelijkheid is dit niet van toepassing) en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst, laat dan van je horen door middel van een pakkende sollicitatie! Heb je geen relevante opleiding en ben je wel enthousiast geworden, solliciteer dan toch.

 

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Woon-werkboerderij Peest Wonen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur een mailtje naar voorlichting@kansrijkberoep.tv met daarin je c.v. en motivatie. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je reageert. We nemen binnen twee weken contact met je op!

Reageer op deze vacature!
© Kansrijk Beroep 2022
Ontwikkeld door Convident